Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μια πρώτη θέση και καλά πλασαρίσματα ο Δαμοκλής στη Φλώρινα

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
19 Οκτωβρίου 2022 / 14:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ. Με μια πολυπληθή ομάδα αγοριών και κοριτσιών ο Δαμοκλής πήγε στη Φλώρινα σε αγώνες ξιφασκίας, κυρίως για μικρότερες ηλικίες. Μέσα από αυτούς τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες και μετράνε τις δυνάμεις τους, με βάση την προπόνηση που έχουν κάνει.

ΦΛΩΡΙΝΑ. Με μια πολυπληθή ομάδα αγοριών και κοριτσιών ο Δαμοκλής πήγε στη Φλώρινα σε αγώνες ξιφασκίας, κυρίως για μικρότερες ηλικίες. Μέσα από αυτούς τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες και μετράνε τις δυνάμεις τους, με βάση την προπόνηση που έχουν κάνει. Ο προπονητής κ. Γεροσιδέρης, κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται ότι απλά από μια πρώτη θέση (Alecia Maledchyna) που πήρε η ομάδα, αλλά από τη μαχητικότητα, τη διάθεση και τα καλά πλασαρίσματα των παιδιών. Για την παρουσία του στους αγώνες ενημέρωσε ο ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ.

Η ανακοίνωση

Για μια ακόμα φορά, η Γ. Ε. Φλώρινας αγκάλιασε την ξιφασκία και διοργάνωσε άρτια (όπως μας έχει συνηθίσει) το Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων -Παγκορασίδων U13 & Ανάπτυξης U10 & Εφήβων - Νεανίδων U17 στην μνήμη του Μάκη Ρόμπη.

Στις 15& 16 Οκτωβρίου, αθλητές, αθλήτριες και παράγοντες απ όλη την Ελλάδα, αποτέλεσαν μέρος μιας εξαιρετικής διοργάνωσης και ταξίδεψαν στην ακριτική Φλώρινα , που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους πυλώνες της ελληνικής ξιφασκίας Αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες και μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους.

Η αρχή έγινε το Σάββατο με την καταπληκτική Alecia Maledchyna να κατακτά την 1η  θέση στην κατηγορία U10.  Στην κατηγορία U13, η Sofia Garanina με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση.

Στα αγόρια, στην κατηγορία U13, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνος Ποταμίτης που κατετάγη 25ος και ο Άρης Δερδεμέζης που κατέλαβε την 26η θέση.

Την Κυριακή, στην κατηγορία U17, οι έφηβοι: Αβράμης Σγούρος με εξαιρετική εμφάνιση, κατετάγη 15ος , ο Εμίλιο Μαλάνο 36ος και ο Αντώνης Δήμας 45ος.

Τα κορίτσια μας, με δυναμισμό και μαχητικότητα, ήταν εξαιρετικές:

Ελεονώρα Καββάδα 9η (υπέροχη εμφάνιση με 5 νίκες στις pools και ανάλογη συνέχεια στα νοκ άουτ), Κατερίνα Προβατά 19η.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τον αέναο @gerosideris υπερδραστήριο προπονητή του ΔΑΜΟΚΛΗ ο οποίος με την αποφασιστικότητα και το ακούραστο πνεύμα του, διδάσκει στα παιδιά μας μαθήματα ζωής μέσα στους αγωνιστικούς και προπονητικό θα χώρους. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείται ο σύλλογος από τους αθλητές μας . Παράγουν αξίες, σεμνότητα, σεβασμό, αξιοσύνη και μας καλούν να τα σεβαστούμε. Οι αθλητές και αθλήτριές μας και οι υποστηρικτικοί πανταχού παρόντες γονείς του συλλόγου μας είναι το πολύτιμο θησαυροφυλάκιό μας.

Τους ευχαριστούμε πολύ όλους

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια