Δωρεά 150 λίτρων χρώματος για το βάψιμο του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Δωρεά 150 λίτρων χρώματος για το βάψιμο του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ», που εγκαινιάστηκε από την εταιρεία VITEX A.E σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας

16
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη δωρεά εκατόν πενήντα (150) λίτρων πλαστικού αντιϊκού χρώματος, παρέλαβε  η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας  την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022,  από εκπροσώπους της εταιρείας VITEX A.E.στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ», που εγκαινιάστηκε από την εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την αναβάθμιση χώρων των Δημόσιων Νοσοκομείων και με συμμετοχή 361 Χρωματοπωλείων από όλη της Ελλάδα.

Ο Διοικητής Λεωνίδας Ρουμπάτης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας VITEX A.E. αλλά και την εταιρεία Ν.  ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. η οποία συμμετείχε στην εν λόγω δράση και προσέφερε την συγκεκριμένη ποσότητα χρώματος για το νοσοκομείου της Κέρκυρας, τονίζοντας ότι η προσφορά τους θα συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση των χώρων του νοσοκομείου και στην προστασία των επιφανειών του από ιούς, συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού SARS –CoV2, και των βακτηρίων που ενοχοποιούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.