Αγώνες στίβου «Φιλίας και Αγάπης» στις 23 Οκτώβρη

Αγώνες στίβου «Φιλίας και Αγάπης» στις 23 Οκτώβρη

Η φωτογραφία είναι στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης αμέσως μετά το παγκόσμιο ρεκόρ του Αρ. Τσιμίνου, ο οποίος όπως και ο προπονητής του Ν. Μόσχος μιλάνε στο δημοσιογράφο Ι. Θεοδωρακόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ανάμνηση του Παγκοσμίου ρεκόρ που έκανε ο Αρσένης Τσιμίνος το 1980 στα 2.000μ. με φυσικά εμπόδια, η ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας θα διοργανώσει και φέτος αγώνες για να τιμήσει το γεγονός.

02
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ανάμνηση του Παγκοσμίου ρεκόρ που έκανε ο Αρσένης Τσιμίνος το 1980 στα 2.000μ. με φυσικά εμπόδια, η ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας θα διοργανώσει και φέτος αγώνες για να τιμήσει το γεγονός. Είναι ανάγκη να θυμούνται οι παλιότεροι στιγμές που έγραψαν ιστορία από τον Κερκυραϊκό στίβο, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι, που γεγονός είναι πως τα πάνε αρκετά καλά, έχοντας μάλιστα τις χειρότερες (ως ανύπαρκτες) αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα. Φέτος θα είναι στη μνήμη του αθλητή Σπύρου Καρπατσέλη που έχασε τη ζωή του στα 14 του χρόνια σε τροχαίο, αλλά και του σπουδαίου άλλοτε αθλητή και κατόπιν προέδρου του ΣΕΓΑΣ Β. Σεβαστή

 

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

12ων  αγώνων δρόμου  «Φιλίας και  Αγάπης»

Στη μνήμη του αθλητή στίβου Σπ. Καρπατσέλη και του πρώην προέδρου και ΓΓ του ΣΕΓΑΣ

Βασίλη Σεβαστή, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην πάνω Πλατεία της Κέρκυρας

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ,  με την Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του CorfuMountainTrail  διοργανώνει στο χώρο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας (Πάρκο) για 12η φορά  τους  Αγώνες Δρόμου «Φιλίας και  Αγάπης» που έχουν καθιερωθεί για την επέτειο της  κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. με Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο  το 1980  και για τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών-ιων Στίβου της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια.

Οι Αγώνες των Σχολείων θα διεξαχθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ που χάθηκε πρόωρα από κοντά μας.

Τα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στη μνήμη του πρώην  Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:   800μ.  Κοριτσιών – Αγοριών  Γ΄ και Δ΄ Τάξης

1000μ.  Κοριτσιών – Αγοριών   Ε΄ και ΣΤ ΄ Τάξης

2000μ.  Κοριτσιών Γυμνασίων – Λυκείων

3000μ. Αγοριών  Γυμνασίων  - Λυκείων

5000μ.  Γυναικών – Ανδρών  ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ