Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην προεθνική η Ε. Καββάδα του Δαμοκλή

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
31 Αυγούστου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήση στην προεθνική ομάδα για κάθε αθλητή ή αθλήτρια οποιουδήποτε αγωνίσματος είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών και της αξίας του, αλλά και ο προθάλαμος της Εθνικής που είναι μέγιστη τιμή για κάθε παιδί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήση στην προεθνική ομάδα για κάθε αθλητή ή αθλήτρια οποιουδήποτε αγωνίσματος είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών και της αξίας του, αλλά και ο προθάλαμος της Εθνικής που είναι μέγιστη τιμή για κάθε παιδί.

Ο ΚΑΣ Δαμοκλής έχοντας τον κ. Γεροσίδερη σαν προπονητή, ήταν σίγουρο ότι θα έφτανε σε κάποιες ξεχωριστές διακρίσεις και η κλήση της Ελεονόρας Καββάδα στην προεθνική Νεανίδων είναι τιμή για το Σύλλογο και φυσικά για την ίδια, η οποία βλέπει τις προσπάθειές της να ανταμείβονται. Είναι ένα κίνητρο επιπλέον να συνεχίσει και να διακριθεί περισσότερο και με τη συμμετοχή της στην Εθνική μας ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια, όπως βέβαια στον προπονητή και το σωματείο.    

Το δελτίο τύπου του Δαμοκλή

Στην προεθνική ομάδα Νεανίδων του Ξίφους Ασκήσεως κλήθηκε η εδώ και 9 έτη αθλήτρια του ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ, Καββάδα Ελεονόρα, έχοντας λάβει αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής κ. Γεροσιδέρης και οι συναθλητές της, απευθύνουμε με υπερηφάνεια τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε να την καμαρώσουμε σε μεγαλύτερες διακρίσεις και συμμετοχές ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια