Στ. Γκίκας: 52 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών στο ΓΝΚ

Στ. Γκίκας: 52 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών στο ΓΝΚ

Η Κέρκυρα λαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευτών από όλα τα νησιωτικά Νοσοκομεία,λέει ο βουλευτής ΝΔ Κέρκυρας

12
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Πολιτικό Γραφείο Στ. Γκίκα) Με αφορμή την δημοσίευση του προσχεδίου της προκήρυξης 7Κ/2022 ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Με τις 52 θέσεις μόνιμων νοσηλευτών της προκήρυξης 7Κ/2022, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας ενισχύεται καθοριστικά. Οι προσλήψεις αυτές είναι οι περισσότερες στην ιστορία του ΓΝΚ. 

Η Κέρκυρα λαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευτών από όλα τα νησιωτικά Νοσοκομεία και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία. Για παράδειγμα η Ρόδος παίρνει 25 Νοσηλευτές, η Λέσβος 23, η Κως 11, η Χίος 20, η Κεφαλλονιά 12, η Ζάκυνθος 17, η Λευκάδα 21, η Σύρος 7, η Λήμνος 4 κλπ. 

Γι’ αυτό επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την Αν. Υπουργό Μίνα Γκάγκα, όπως και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, διότι μία προσπάθεια 1,5 και πλέον χρόνου που ανελήφθη από κοινού με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον κ. Ρουμπάτη, στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Φυσικά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να καλυφθούν και τα υπόλοιπα κενά στους ειδικευμένους ιατρούς. 
Η κυβέρνηση της ΝΔ μιλά με έργα!»