Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν πέρασε η παράταση του ωραρίου μουσικής

ΑΠΟΦΑΣΗ
03 Αυγούστου 2022 / 23:16

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις των επαγγελματιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παραμένει ως έχει το ωράριο μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της πόλης δηλαδή έως τις 11 το βράδυ. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα Ευαγόρας Παλληκαρίδης στο Μον Ρεπό παρουσία πλήθους κόσμου, τόσο κατοίκων όσο και επαγγελματιών, κσθώς δεν εξασφαλίστηκαν οι 23 ψήφοι που απαιτούνταν για την επέκταση του ωραρίου.

Συγκεκριμένα μετά την ονομαστική ψηφοφορία υπέρ της παράτασης του ωραρίου με βάση την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που υιοθέτησε στην εισήγησή της η Δήμαρχος Κ.Κέρκυρας τάχθηκαν 21 δημοτικοί σύμβουλοι, 10 ψήφισαν υπερ της πρότασης του Γ.Τρεπεκλή για παράταση έως τις 12 τα μεσάνυχτα όλες τις ημέρες, 10 κατά της παράτασης, ενώ ο κ. Καρύδης απείχε από την ψηφοφορία μετά την άρνηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να θέσει σε ψηφοφορία την πρότασή του επειδή δεν είχε σταλεί εγκαίρως στη γραμματεία του συλλογικού οργάνου.

Κσθότι οι 23 ψήφοι που απαιτούνταν δεν συγκεντρώθηκαν ,το ωράριο μουσικής παραμένει μέχρι τις 11 το βράδυ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της πόλης.Η απόφαση συμπλέει με την στάση των κατοίκων που ήταν ανυποχώρητοι από την πρώτη στιγμή στην οποιαδήποτε παράταση του ωραρίου. 
 
Μετά την εξέλιξη αυτή πάντως αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις των επαγγελματιών, οι οποίοι δεν αποκλείεται να προσφύγουν σε ένδικα μέσα.



 
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ