Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραίτηση Μέριανου από την τοπική ΝΔ: Αποδόθηκε κομματική δικαιοσύνη

Παρίτηση
29 Ιουλίου 2022 / 08:53

«Η κομματική δικαιοσύνη αποδόθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο» αναφέρει ο Ανδρέας Μέριανος για την καθαίρεση του Αντώνη Χαρίτου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζονται οι αναταράξεις στη ΝΔ, με την παύση του Αντώνη Χαρίτου από την εκπροσώπηση της οργάνωσης και την παραίτηση του Στέφανου Δημουλή από τον τομέα τουρισμού.

Με αφορμή τις βολές Χαρίτου περί παρίτησης που κρατήθηκε "μυστική", ο πρώην αντιπρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Ανδρέας Μέριανος, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε - χωρίς να το ανακοινώσει στα ΜΜΕ-  ανακοίνωσε: 

«Η κομματική δικαιοσύνη αποδόθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Η απόφαση μου να μην ανακοινωθεί στα ΜΜΕ η παραίτηση μου από την ΔΕΕΠ Κέρκυρας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην υπηρεσία μου και στην κομματική οργάνωση που υπηρετώ από μικρό παιδί.

Στόχο είχα να διαφυλάξω το κύρος και την αξιοπιστία της παράταξης μας.

Δηλώνω οτι θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας και μένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες του κόμματος μας.

Οι καταγγελίες που δέχθηκα από έτερο μέλος (και της ομαδας του) της ΔΕΕΠ στον εργασιακό μου χώρο και οι οποίες με εξωθησαν σε παραίτηση, αποτελούν δείγμα αντικομματικης συμπεριφοράς και υποκρυπτουν υστεροβουλια.

Η κομματική δικαιοσύνη ομως αποδόθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φιλους μου και τους Νεοδημοκράτες για την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλο αυτό το διάστημα.

Δηλώνω οτι θα δώσω το παρών στους προσεχείς αγώνες της παράταξης μας και παραμενω ενεργός και μάχιμος στην πρωτη γραμμή ως απλός στρατιώτης της παράταξης».