Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραίτηση Δημουλή από τον Τομέα Τουρισμού της τοπικής ΝΔ

Στέφανος Δημουλής
28 Ιουλίου 2022 / 14:09

Επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ​​

Η επιστολή παραίτησης του Στέφανου Δημουλή από τα καθήκοντα του Τομεάρχη Τουρισμού
​​
Κέρκυρα, 28 Ιουλίου 2022
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας κάνω γνωστή την παραίτησή μου από τη θέση του Τομεάρχη Τουρισμού της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, ωστόσο, είναι επιβεβλημένη λόγω των αυξημένων προσωπικών και επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους κυρίους Γιώργο Λυκαύγη, Μπάμπη Βούλγαρη και Νίκο Χαλικιόπουλο, οι οποίοι στάθηκαν διαρκώς δίπλα μου, ως πολύτιμοι συνεργάτες στην Επιτροπή Τουρισμού.

Φυσικά, ο κύκλος της ενασχόλησής μου με τα κοινά δεν κλείνει εδώ. Εξακολουθώ να αισθάνομαι ως χρέος μου τη συμμετοχή στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις του τόπου μας, όσο συνεχίζουν να παρουσιάζονται μεγάλες προκλήσεις για τη χώρα μας και την Κέρκυρα. Έτσι αντιλαμβάνομαι τον ρόλο του ενεργού πολίτη, τον οποίο θα συνεχίσω να υπηρετώ με αμείωτο πάθος.

Με οδηγό τις Αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, και με πίστη στο όραμα του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα συνεχίζω να δίνω ηχηρά και δυναμικά το «παρών» στις μάχες που υπάρχουν μπροστά μας για το κόμμα και τον τόπο μας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία, τόσο στο έργο σας, όσο και στο μέλος της παράταξής μας που θα αναλάβει τα καθήκοντα του/της Τομεάρχη Τουρισμού.

Με εκτίμηση,
Στέφανος Δημουλής