Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Blue Horizon

Παραίτηση
07 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:29
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Συλλυπητήρια και συγγνώμη» από το ΔΣ στην οικογένεια του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

ΑΘΗΝΑ. Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, πλοιοκτήτριας εταιρείας του Blue Horizon.

Η παραίτηση έρχεται στον απόηχο θανάτου που έχει προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα, στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου έσπρωξαν και έριξαν στη θάλασσα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, με αποτέλεσμα να πνιγεί στην περιδίνηση του νερού.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας»

Πηγή: documentonews.gr

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.