Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη το δημ. συμβούλιο για την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, «back to back» με την Επιτροπή Διαβούλευσης

Δημοτικό συμβούλιο
22 Ιουλίου 2022 / 12:26

Στις 26 Ιουλίου η ειδική συνεδρίαση για τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ Τι προηγήθηκε και το Σώμα συνέρχεται σε νέα συνεδρίαση, μετά την ματαίωσή της το βράδυ της Πέμπτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελικά η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κ. Κέρκυρας για τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, η οποία ματαιώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, επειδή η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου καθυστέρησε να προσέλθει εγκαίρως στο χώρο.

Ωστόσο επειδή το θέμα θεωρείται εξόχως σημαντικό για όλο το νησί, εκδόθηκε άμεσα νέα πρόσκληση που καλεί το σώμα σε συνεδρίαση (αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Παλαιόπολη Μον–Ρεπό), προκειμένου η κ.Υδραίου ως εισηγήτρια να προβεί σε ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης για την κατάσταση στη Διαδημοτική Επιχείρηση.

Η διαβούλευση για το ωράριο μουσικής

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια μέρα, Τρίτη 26 Ιουλίου, αλλά δύο ώρες νωρίτερα, στις 6:30 έχει οριστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, για το επίμαχο θέμα της παράτασης ή μη του ωραρίου μουσικής των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Πηγές της δημοτικής αρχής ωστόσο αναφέρουν στην "Ε" ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών της Επιτροπής (50 φορείς και 19 πολίτες) θεωρείται πολύ δύσκολο να σημειωθεί απαρτία και το πιθανότερο είναι η Επιτροπή Διαβούλευσης να αναβληθεί. Σύμφωνα με τον κανονισμό, η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου την ώρα και στο ίδιο μέρος (Μον Ρεπό), με όσα μέλη είναι παρόντα. 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ