Διαδικτυακή δράση για την ψυχική υγεία και την πρόληψη της βίας

Διαδικτυακή δράση για την ψυχική υγεία και την πρόληψη της βίας

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διαδικτυακή Δράση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με θέμα την πρόληψη της Ψυχικής Υγείας

22
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη δωρεάν Διαδικτυακή Δράση που διοργανώνει το ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Obrela με θέμα την πρόληψη της Ψυχικής Υγείας και συγκεκριμένα τη πρόληψη της Βίας.
 
Η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο:«Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: «Μην υποτιμάς τις ενδείξεις». Για εφήβους και ενήλικες».θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00-13:30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
 
Ομιλητής θα είναι ο Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος, MSc, PhD.
 
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την Πρόληψη της Βίας που μπορεί να ασκηθεί τόσο σε Ενήλικες όσο και σε Εφήβους. Μέσα από το Πρόγραμμα του ΕΔΔΥΠΠΥ, κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων προσφέρουν την εξειδικευμένη υποστήριξη στους δημότες τους και για το λόγο αυτό 3 Δήμοι θα παρουσιάσουν ενδεικτικά τις καλές πρακτικές τους.

Για να συνδεθείτε παρακαλούμε όπως επιλέξετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_DzmJQBcoRKS1VL5sJ_nKhg

Για να συνδεθείτε πρέπει να ανοίξετε το συγκεκριμένο σύνδεσμο από υπολογιστή ή κινητό (τύπου smart phone) που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.
 
Ακολουθεί συνημμένα η πρόσκληση και το πρόγραμμα  της εκδήλωσης.
 
Για κάθε διευκρίνηση παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κα. Ελευθερία Ζωγοπούλου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2106105470 και email: [email protected] και στην κα. Χριστίνα Μόσχοβου με τηλέφωνο επικοινωνίας 2108067888 (εσωτ. 25) και email:[email protected]
 
 
Ο Πολιτικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση των προγραμμάτων του Δήμου
στο ΕΔΔΥΠΠΥ

Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου
Ανδρέας Σκούπουρας