Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεργασία ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και ΑΟ Κάβο

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
16 Ιουνίου 2022 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι συνεργασίες με στόχο το κοινό καλό πάντα είναι ευπρόσδεκτες και πάντα βοηθούν, ιδιαίτερα δε στον αθλητισμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι συνεργασίες με στόχο το κοινό καλό πάντα είναι ευπρόσδεκτες και πάντα βοηθούν, ιδιαίτερα δε στον αθλητισμό. Το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια όταν έχουμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα συνεργασία ομάδων, φέτος π.χ. η συνεργασία των Ακαδημιών Αστέρα Λιαπάδων- ΑΟ Κοντόκαλι έφερε την Κ14 στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Όλυμπος εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει αναπτύξει ένα τέτοιο μοντέλο, αφού τα παιδιά της Ακαδημίας πάνε στην Θύελλα, την οποία ελέγχει και από εκεί στην ομάδα του Ολύμπου, κάτι που έχουμε δει και στον Θιναλιακό με την ΓΕΘ κλπ.

Στη Νότια Κέρκυρα και στην περιοχή της Λευκίμμης με την συμμετοχή 4 ενεργών σωματείων (ΑΕΛ, Κάβος, Δραγωτινά, Βιταλάδες), πάντα υπήρχε η σκέψη και έγιναν  προσπάθειες για μια κοινή συνεργασία, αλλά όσα έχουν γίνει ίσως δεν είναι αρκετά.

Έρχεται το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιούνη μια επίσημη ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμμης η οποία ταράζει κατά κάποιο τρόπο τα νερά και μάλιστα ευχάριστα.

Γιατί μόνο κέρδος μπορεί να αποτελέσει η συνεργασία ΑΕΛ, Κάβου που ανακοινώθηκε, σε μια δύσκολη οικονομικά και αθλητικά εποχή που πρέπει να αγκαλιάσει όλος ο κόσμος.    

 Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αθλητικό Όμιλο Κάβου, με στόχο την αξιοποίηση και ανάπτυξη των ταλέντων των ακαδημιών μας αλλά και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής, που θα έχει τελικό σκοπό την προώθησή τους στη μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Η συνεργασία αυτή θα είναι σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, προπονητικό, υλικοτεχνικά μέσα και γνώσεις, καθώς επίσης θα υπάρχει και συνεχής παρακολούθηση της προόδου των ποδοσφαιριστών.

Θεωρούμε ότι μέσω της συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της περιοχής μας και με μια νέα στρατηγική, θα μπορέσουμε με τις συνεργασίες να ανεβάσουμε το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής μας και να υπάρχει μια ουσιαστική ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών.

Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος της Νότιας Κέρκυρας θα αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη συνεργασία και στο άμεσο μέλλον αναμένονται κι άλλες δράσεις από την ομάδα μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια