Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπύρος Μάστορας ξανά πρόεδρος στην ΑΕΛ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ
30 Μαΐου 2022 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Λευκίμμη δεν περισσεύει κανείς και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της, φάνηκε η μεγάλη αγάπη του κόσμου, των παλιών παραγόντων,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Λευκίμμη δεν περισσεύει κανείς και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της, φάνηκε η μεγάλη αγάπη του κόσμου, των παλιών παραγόντων, ποδοσφαιριστών και φίλων ης ομάδας που βρέθηκαν στ5ο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Κυριακής 29 Μάη που έγιναν.

Υπήρξε ένα ψηφοδέλτιο με 22 υποψηφίους για το Δ.Σ. πράγμα που δείχνει τη θέληση για βοήθεια στην ομάδα, ενώ και η παρουσία του κόσμου που πήγε να ψηφίσει ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Όλα αυτά φανερώνουν την αγάπη προς την ΑΕΛ και η ανάγκη συσπείρωσης αυτό τον καιρό, έτσι ώστε να συνεχίσει η «Βασίλισσα του Νότου» να εκπροσωπεί επάξια το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στην Γ΄ Εθνική, εκεί ανήκει, εκεί βρέθηκε μετά το τέλος του πρωταθλήματος και η «κλοπή» της νίκης με τον Μακεδονικό θα βρει δικαίωση.

Στις εκλογές αυτές παλιοί γνώριμοι με μεγάλη προσφορά ήταν παρόντες, εκλέχθηκαν και η επιστροφή του Σπύρου Μάστορα (Τραμπούκου) στην προεδρία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Τότε έχουν προγραμματίσει να συνεδριάσουν οι εκλεγέντες και να ανακοινώσουν τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. Βέβαια ο στόχος είναι όλοι οι υποψήφιοι να είναι δίπλα στην ομάδα και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, άσχετα αν είναι σαν τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη στο νέο Δ.Σ.

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται απόφαση του CAS για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕ Λευκίμμης ώστε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του  Ομίλου της Γ΄ Εθνικής όπου μετείχε. Μια απόφαση που από τη στιγμή που για τον ίδιο λόγο έγιναν δεκτά για την Φ.Σ. Κοζάνη, δεν θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια