Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στην ΑΕ Λευκίμμης του Branislav Nikic

ΑΕ Λευκίμμης
24 Ιουλίου 2023 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο έμπειρος μέσος με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, σε πολλές ομάδες, ανάμεσα σε αυτές και του ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή του έμπειρου Branislav Nikic στην ΑΕ Λευκίμμης, μετά από μια σεζόν. Ο έμπειρος μέσος με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, σε πολλές ομάδες, ανάμεσα σε αυτές και του ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της «Βασίλισσας του Νότου», μετά την περσινή «παρένθεση», όπου έπαιξε με την ομάδα των Παξών στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, μπορεί ηλικιακά να είναι μεγάλος, αλλά έδειξε ότι έχει τις δυνάμεις και τη δυνατότητα να βοηθήσει την ΑΕΛ στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα, η πείρα και οι γνώσεις του θα είναι πολύτιμες στην ομάδα και η επιλογή της επιστροφής είναι απόλυτα θετική.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη μεγάλη επιστροφή του Branislav Nikic στην ομάδα μας! Ο "Bane" με την ηγετική του φυσιογνωμία και τις πλούσιες εμπειρίες του, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία δέθηκε όσο λίγοι για την επίτευξη των στόχων μας σε άλλο ένα δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να είναι προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Αυγερινός.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια