Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΟΓΕ Κέρκυρας καλεί στη διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου στη ΔΕΗ

ΟΓΕ
08 Ιουνίου 2022 / 10:07

Οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας καλούν σε μαχητικό "παρών"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας της  ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) καλούν τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις νέες μητέρες, τις μετανάστριες να δώσουν μαχητικά το “παρών” στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, ενάντια στην ακρίβεια στην ενέργεια και στα είδη πρώτης ανάγκης, την Πέμπτη στις 9 Ιούνη, στις 9 το πρωί, στην ΔΕΗ (πίσω από το ΙΚΑ):

«Ξεσηκωνόμαστε ενάντια στην πολιτική της ακρίβειας που αυξάνεται συνεχώς και οδηγεί στην εξαθλίωση τις λαϊκές οικογένειες. Μπροστά στον ανελέητο αντεργατικό, αντιλαϊκό βομβαρδισμό του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, που οδηγεί στην ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά τη δική μας αντεπίθεση.
               
Δεν ανεχόμαστε
  να χρυσοπληρώνουμε τους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς και την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο και την ίδια ώρα να στενάζει ο λαός μας από το κόστος της ενέργειας, των καυσίμων, της ακρίβειας, φοβούμενοι την επισιτιστική κρίση και το φάσμα της πείνας».