Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟ Κέρκυρα, ΟΦΑΜ, Μ.Κ.Ε. Περιβολίου και Ολυμπιάδα στηρίζουν την ΑΕΛ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
13 Μαΐου 2022 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ανακοινώσεις συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα που ξεκίνησε τη ΑΕ Λευκίμμης για την δικαίωσή της είναι πάρα πολλές και ξεχωρίσαμε και σήμερα για να δημοσιεύσουμε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ανακοινώσεις συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα που ξεκίνησε τη ΑΕ Λευκίμμης για την δικαίωσή της είναι πάρα πολλές και ξεχωρίσαμε και σήμερα για να δημοσιεύσουμε. Η μια είναι από τον Κερκυραίο «αντίπαλο» φέτος στη Γ΄ Εθνική ΟΦΑΜ, η άλλη από τον ΑΟ Κέρκυρα, η 3ης από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και τέλος από την ΜΚΕ του Περιβολίου, δείγμα ότι αυτό που έγινε έχει αγγίξει κάθε Κερκυραίο και όχι μόνο όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι ανακοινώσεις:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

O σύλλογός μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα της Α.Ε. Λευκίμμης (Αθλητική Ένωση Λευκίμμης) για την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Νότιας Κέρκυρας, κουράγιο στον δύσκολο δικαστικό αγώνα της για δικαίωση και παραμονή στην Γ’ Εθνική, κάτι που πανάξια κατέκτησε εντός αγωνιστικών χώρων.

Μ.Κ.Ε. Περιβολίου

Η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου συμπαραστέκεται στην αδικία που έγινε σε βάρος της ΑΕ Λευκίμμης στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ,που ενώ κατοχύρωσε παλληκαρήσια την παραμονή της στην παραπάνω κατηγορία,"οι παράγκες" του ελληνικού ποδοσφαίρου λειτούργησαν ξανά και κερδήθηκε αγώνας στα γραφεία και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

Ντροπή !

Είμαστε όλοι με την ΑΕ Λευκίμμης, που αδικήθηκε κατάφορα

ΟΦΑΜ

Είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 180 λεπτά των παιγνιδιών μας του 2ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ στην κατάφορη αδικία και την Κατάπτυστη Απόφαση που αποφάσισε τον Υποβιβασμό της ΑΕΛ.

Είναι ΑΔΙΚΟ και ΝΤΡΟΠΗ ότι κερδίσατε με ΚΟΠΟ και ΙΔΡΩΤΑ στο γήπεδο να σας το Αφαιρούν με μια διάτρητη ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η οικογένεια του ΟΦΑΜ

Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Το Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ καταδικάζει την άδικη απόφαση για υποβιβασμό κατά της ΑΕ Λευκίμμης στις τοπικές κατηγορίες της Κέρκυρας… ΝΤΡΟΠΗ…

Η ΑΕΛ κέρδισε την παραμονή της εντός αγωνιστικού χώρου δίκαια!!

Στηρίζουμε την ΑΕ Λευκίμμης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια