Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιορτάστε το Πάσχα στο Angsana Corfu Resort & Spa

advertorial
18 Απριλίου 2022 / 18:02

Φέτος απολαύστε τα χρώματα και τα αρώματα της άνοιξης σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και αφεθείτε στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση της ομάδας του Angsana Corfu για ένα Πάσχα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Φέτος την άνοιξη γιορτάζουμε το πρώτο μας Πάσχα και σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας το παραδοσιακό κερκυραϊκό Πάσχα σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής, με φόντο το καταπράσινο τοπίο στις Μπενίτσες και πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου που κόβει την ανάσα.






Η ομάδα μας σας καλωσορίζει προσφέροντας σας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις οποίες έχει ήδη ξεχωρίσει, και χαρίζοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές.


 
Επισκεφτείτε μας και απολαύσετε μια ανοιξιάτικη εξόρμηση αλλά και ένα “διαφορετικό ταξίδι” στη γεύση της παράδοσης.  Επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικά πακέτα προσφορών διαμονής και ευεξίας και ζήστε μια απαράμιλλη εμπειρία, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απολαύστε μία θεραπεία massage μίας ώρας για δύο άτομα ή επωφεληθείτε από την μοναδική μας πρόταση για αυτό το μήνα που περιλαμβάνει 2 θεραπείες για το σώμα καθώς και το signature massage μας.


 
Το Μεγάλο Σάββατο, μέρα εορτασμών εν αναμονή του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης, το Angsana Corfu Resort & Spa σας υποδέχεται για το πατροπαράδοτο αναστάσιμο δείπνο. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται και την Κυριακή του Πάσχα ξεκινώντας με τοκυνήγι θησαυρού για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλωνκαι φυσικά έναν πλούσιο, γιορτινό μπουφέ γεμάτο παραδοσιακά εδέσματα για ένα αξέχαστο Πασχαλινό τραπέζι που θα χαρούν μικροί και μεγάλοι.


 
Φέτος απολαύστε τα χρώματα και τα αρώματα της άνοιξης σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και αφεθείτε στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση της ομάδας του Angsana Corfu για ένα Πάσχα που θα σας μείνει αξέχαστο. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 26610 22900 ή μέσω email στο [email protected]
 
Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,
49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com/en/greece/corfu