Φορτισμένη επιστολή του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου προς τη δημοτική Αρχή

Φορτισμένη επιστολή του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου προς τη δημοτική Αρχή

Δώστε λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που σας έχουμε θέσει και μετά συζητάμε!

08
Απριλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν σκοπεύει να παραστεί στη διαβούλευση για τη χωροθέτηση των πρατηρίων ηλεκτροκίνησης, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου, Γ. Αλέγρης. Σε μια φορτισμένη επιστολή του προς τη δημοτική Αρχή και τις Υπηρεσίες του κεντρικού Δήμου, γνωστοποιεί τους λόγους της αποχής και της αγανάκτησής του.   

Αναφέρεται στα θέματα του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης που εκκρεμούν, γράφοντας: «Ενώ βρισκόμαστε ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και του Πάσχα και παρότι δύο χρόνια τώρα σας γνωστοποιούμε τα καυτά ζητήματα που απασχολούν όλη την τοπική κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο σχετικά με τα προβλήματα κυκλοφοριακού κυρίως της πόλης, την απελπιστική δυσκολία πρόσβασης στον κεντρικό ιστό και την ψυχοφθόρα διαδικασία εξεύρεσης θέσεων στάθμευσης».

«Δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το σχέδιο της διαχείρισης επισκεπτών, τουριστικών λεωφορείων, θέσεων στάθμευσης, περιφερειακών πάρκιν κλπ

Πάρτε μέτρα, δώστε λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που σας έχουμε θέσει και μετά τα συζητάμε, αφού έως και σήμερα, παρότι επανειλημμένως σας έχουμε δώσει λύσεις με τεκμηριωμένες προτάσεις στα καυτά ζητήματα που απασχολούν την Κερκυραϊκή κοινωνία και τον εμπορικό κόσμο χρόνια τώρα , δεν μας έχετε κάνει γνωστό απολύτως τίποτα, ούτε έχετε υλοποιήσει καμία από τις προτάσεις μας». 

                                                                                

               

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ