Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη της «Εκκίνησης» στη «ΜΕΛΙΣΣΑ»

Εκκίνηση
30 Μαρτίου 2022 / 18:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «Εκκίνηση» του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

αποτελούμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μάριο Μαγιολαδίτη  και το μέλος Πέτρος Γρηγορίου  επισκέφθηκαν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2021 τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας.
  
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας Σπύρος Ζουμπουλίδης και η Γραμματέας του Συλλόγου Μαίρη Κοντού, αφού τους καλωσόρισαν,  τους ενημέρωσαν για την πορεία και το έργο του Συλλόγου.
 
Στη συνέχεια η μουσικός Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου τους ξενάγησε στους χώρους του ΚΔΗΦ ΑμεΑ « ΜΕΛΙΣΣΑ»  και τους ενημέρωσε  για τη λειτουργία, τις δραστηριότητες και  το πρόγραμμά του, ενώ οι ωφελούμενοι  χάρηκαν για την επίσκεψη και τους προσέφεραν δώρα από τις εργοτεχνίες τους και τα γνωστά κουλουράκια των εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής.
 
Ο κ. Μαγιολαδίτης  και ως εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής εξήρε το έργο του Συλλόγου    και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ως ένα σημαντικό κοινωνικό έργο για τα άτομα με αναπηρία της Κέρκυρας και είχε συνεργασία με τον υπεύθυνο του Συλλόγου για Ευρωπαϊκά Προγράμματα Κωνσταντίνο Δουκάκη προτείνοντας τη συμμετοχή της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ» στην υλοποίηση εκπαιδευτικών και κοινωνικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.