Εύκολο πρόγραμμα στο β΄ γύρο η ΑΕΛ, δύσκολο ο ΟΦΑΜ

Εύκολο πρόγραμμα στο β΄ γύρο η ΑΕΛ, δύσκολο ο ΟΦΑΜ

Οι παίκτες του ΟΦΑΜ εδώ πανηγυρίζουν γκολ την περασμένη Κυριακή με τον Αστέρα Καληράχης, ξέρουν ότι έχουν δύσκολο β΄γύρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελείωσε ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τη συγκομιδή των κερκυραϊκών ομάδων να είναι ικανοποιητική κατά κάποιο βαθμό.

20
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελείωσε ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τη συγκομιδή των κερκυραϊκών ομάδων να είναι ικανοποιητική κατά κάποιο βαθμό. Στον 2ο όμιλο που μετέχουν από τις 12 ομάδες θα υποβιβαστούν 5 και όταν έχεις ομάδες με ιστορία όπως ο Μακεδονικό, ο Εδεσσαϊκός, τα Γιαννιτσά, η Μηχανιώνα, η Κοζάνη πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν για να μείνει στην επτάδα. Η ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 15 βαθμούς στο γύρο αυτό, με τον ΟΦΑΜ να είναι πάνω σε αυτήν, ενώ η ΑΕΛ έχει μόλις 11.

Μπροστά τους έχουν έναν γύρο που ξεκινά την Κυριακή και 11 ματς και η λογική λέει ότι η παραμονή θα κριθεί στους 30-32 βαθμούς. Η ΑΕΛ έχει σαφώς ευκολότερο πρόγραμμα και με σοβαρότητα μπορεί να το πετύχει έστω και αν θεωρητικά  χρειάζεται 20 βαθμούς (σημαίνει τουλάχιστον 6 νίκες). Μόλις τέσσερις φορές θα παίξει εκτός νησιού, με Αμπελοκήπους, Εδεσσαϊκό, ΑΕΠ Κοζάνης και Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας, ενώ εκτός έδρας θα παίξει και με τον ΟΦΑΜ. Εντός θα παίξει με Μηχανιώνα, Καληράχη, Σαρακηνούς, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Μακεδονικό. Θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τους 32 βαθμούς και να μείνει.

Ο ΟΦΑΜ έχει να κάνει έξι εξόδους Σαρακηνούς, Κοζάνη, Μ. Αλέξανδρο, ΑΕΠ Κοζάνης, Μακεδονικό, Αστέρα Καληράχης και εντός με Εδεσσαϊκό, Γιαννιτσά, ΑΕΛ, Μηχανιώνα, Αμπελοκήπους. Μπορεί να πάρει τους 16-17 βαθμούς που θέλει για να μείνει στην κατηγορία. Το γήπεδο βέβαια είναι ο καθρέπτης και πρέπει να ματώσουν εκεί οι ομάδες μας, σε ένα πρωτάθλημα που όλα είναι ανοικτά.

Σίγουρα φοβίζει τις ομάδες μας η δική τους καλή ή κακή παρουσία, αφού είναι ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο. Παράδειγμα ο ουραγός Ηρακλής Αμπελοκήπων έχει μόλις 7 βαθμούς και τους 4 τους πήρε από τις ομάδες μας, νικώντας μέσα στη Λευκίμμη και από το 0-0 της Τετάρτης με τον ΟΦΑΜ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ