Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όρθιος στους Αμπελοκήπους ο ΟΦΑΜ 0-0 με Ηρακλή

Γ ΕΘΝΙΚΗ
19 Ιανουαρίου 2022 / 15:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ πήγε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων, σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ πήγε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων, σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είχε απέναντί του μια ομάδα που μόνο με νίκη θα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες να μείνει στην κατηγορία και τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για την ομάδα του Αγίου Ματθαίου.

Το θετικό για την κερκυραϊκή ομάδα ήταν ότι ήταν σχεδόν πλήρης, ενώ δυσκολεύτηκε λόγω του λασπωμένου φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου, κάτι που δεν έχουν συνηθίσει οι παίκτες, έμεινε στο 0-0 που μπορεί να της έδωσε έναν αντί τρεις βαθμούς, αλλά ίσως να αποδειχθεί πολύτιμος, ενώ θα το χαρακτηρίζαμε θετικό το αποτέλεσμα, για εκτός έδρας ματς.

Το α΄ μέρος κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, οι δυο ομάδες πρόσεξαν κυρίως να μην δεχθούν τέρμα, με τον ΟΦΑΜ να ψάχνει στην αντεπίθεση να κάνει τη ζημιά, αλλά το 0-0 έμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου, χωρίς κάτι αξιόλογο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά με τον Σκάρπο να χρειάζεται να κάνει δυο σπουδαίες επεμβάσεις, πριν το 60΄ όταν ο Πέριτς για τον ΟΦΑΣΜ έκανε το σουτ  και ο Αθανασίου με φοβερή απόκρουση κράτησε το μηδέν. Στη συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός και οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ, με τους τερματοφύλακες να είναι πρωταγωνιστές και έτσι το γκολ δεν ήλθε, το 0-0 έμεινε.

Διαιτητές: Κατεργιάδης, Κεσίσογλου, Βλαδίκας (Πέλλας).

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Αθανασίου, Τσαλμάς, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Μαγκούτης. Μόλα, Χατζάκος, Παλιάτσος, Λίτσιος, Αναστασιάδης.

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίδης, Σκύφτας, Σπίνουλας, Πέριτς, Ρουί Σίλβα, Μποζίκης, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια