Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η διαιτησία για Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
09 Μαρτίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές η διαιτησία φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν έχει δώσει πολλά δικαιώματα για σχόλια, με τις ομάδες μας που παίζουν στην κατηγορία, σε γενικές γραμμές να αποδέχονται τις διαιτητικές αποφάσεις στο σύνολο σχεδόν των αγώνων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές η διαιτησία φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν έχει δώσει πολλά δικαιώματα για σχόλια, με τις ομάδες μας που παίζουν στην κατηγορία, σε γενικές γραμμές να αποδέχονται τις διαιτητικές αποφάσεις στο σύνολο σχεδόν των αγώνων. Επίσης η ΚΕΔ/ΕΠΟ φροντίζει να μην ορίζει διαιτητές από μακρινές αποστάσεις έτσι ώστε να περιοριστεί το κοστολόγιο.
Το ερχόμενη Σάββατο 11 Μάρτη θα γίνει η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον 3ο όμιλο και ήδη γνωρίζουμε τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ. Βέβαια στο εντός έδρας ματς του Αστέρα βλέπουμε διαιτητή από το Ηράκλειο της Κρήτης, βοηθό από τα Γρεβενά και ο καθένας θα θεωρούσε ότι τα έξοδα μετακινήσεις είναι πολλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως οι διαιτητές αυτοί ζουν και εργάζονται αλλού, απλά ανήκουν σε διαφορετική ΕΠΣ από την έδρα της εργασίας τους και αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή μας.
Στο ματς που θα γίνει το Σάββατο στις 3μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣΚ ανάμεσα σε Αστέρα και Ναύπακτο διαιτητικό τρίο θα είναι οι: Κ. Ζιούτος (ΕΠΣ Ηρακλείου), Αλ. Δρουδάκης (ΕΠΣ Γρεβενών) , Ορ. Ευαγγέλου (ΕΠΣ Ηπείρου).
Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει στη Χαλκίδα και το ματς θα ξεκινήσει εκεί ενωρίτερα 1μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, με διαιτητικό τρίο που ορίστηκε από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και είναι οι: Αν. Κατσίνης, Αλεξία Αλεξοπούλου, Χρ. Αλεξόπουλος.
Να σημειώσουμε ότι την αγωνιστική αυτή ορίστηκαν σαν βοηθοί από την ΕΠΣ Κέρκυρας, στο ματς της Πάργας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Πανελευσινιακό ο Γ. Μιχαλάς και η Στ. Σατκλίφ, με διαιτητή από τα Γιάννενα τον Ν. Μαγγιώρο.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια