Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινούν από Δευτέρα 10 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις

Εκπτώσεις
05 Ιανουαρίου 2022 / 11:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 έως και την Δευτέρα 28/2/2022

θα ξεκινήσουν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ως πρώτης Κυριακής των χειμερινών εκπτώσεων.

Η προσοχή πρέπει να δοθεί στο πλαίσιο ( Υ.Α. 56885/10-11-14) που ορίζει ότι 
«κατά την διενέργεια εκπτώσεων , εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης »
.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας προτρέπει το καταναλωτικό κοινό  να επισκεφθεί τα Κερκυραϊκά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
Τα κερκυραϊκά καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό .

Κατά τις ισχύουσες διατάξεις τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 προαιρετικά από τις 11.00 π.μ. Έως τις 20.00 μ.μ.
Ο Εμπορικός  Σύλλογος Κέρκυρας  παραμένει πιστός στην πάγια θέση του για το μη άνοιγμα των  εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.