Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Πουλημένου- Εμπορικού Συλλόγου: Στο επίκεντρο το κυκλοφοριακό (video)

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
10 Ιουλίου 2024 / 16:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος κατέθεσε στον Δήμαρχο πρόταση προκειμένου να γίνει περιορισμός της κυκλοφορίας και της στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων εντός του κέντρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας είχε ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Στη συζήτηση έδωσαν επίσης το παρόν οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού Σπ. Χαλικιόπουλος και Τεχνικών Υπηρεσιών Αν. Καρδόνας. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες, καθώς είναι πολλά τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των εμπόρων, με κύρια θέση ανάμεσά τους να κατέχει το κυκλοφοριακό..

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Αλέγρης ανέφερε ότι η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από ένα σύνολο προβλημάτων που σχετίζονται κυρίως με θέματα υποδομών.

Σύμφωνα με τον Γ Αλέγρη, κεντρική θέση στην συζήτηση είχαν τα θέματα των χώρων στάθμευσης, και των περιφερειακών πάρκινγκ, τα οποία θα παίξουν καίριο ρόλο ώστε να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.  

Ο Εμπορικός Σύλλογος κατέθεσε στον Δήμαρχο πρόταση προκειμένου να γίνει περιορισμός  της κυκλοφορίας και της στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων εντός του κέντρου.

Συγκεκριμένα πρότειναν να γίνεται αποβίβαση των επισκεπτών και αναστροφή, στη Γαρίτσα (Κολώνα του Ντούγκλας), στο Παλιό Λιμάνι (Έκτο Γυμνάσιο)  και στην αρχή της οδού Μητρ. Μεθοδίου. 

 

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.