Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη η Μητρόπολη Κέρκυρας

Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη η Μητρόπολη Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. 300 οικογένειες στο νησί της Κέρκυρας θα κάνουν Χριστούγεννα με την συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

25
Δεκεμβρίου / 2021

Διανεμήθηκαν κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης από τα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας, στην πόλη, στα Κανάλια, στο Σιδάρι και στην Λευκίμμη.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος ευχαρίστησε όσους φορείς, μεταξύ των οποίων και η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, οι Σουλιώτης Απόστολος – Γεροντάκης Αθανάσιος Kerkyra Seaways, οι ομογενείς από τις ΗΠΑ Θεόδωρος Δουκάκης, Προκόπης Ζέρβας και Νίκος Μπάρδης, η ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, τα σούπερ μάρκετ  Dielas Κέρκυρας, ο Ροταριανός Όμιλος, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η εταιρεία Ντουροξύλ – Βαγγέλη Μακροδήμητρα, το Φαρμακείο Χριστίνα Αλεξοπούλου-Πανδή Σιδάρι, καθώς και ο κ. Βαγγέλης Καρπατσέλης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και κληρικούς και λαϊκούς ένωσαν τις δυνάμεις τους μέ το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας, γι’ αυτή την σημαντική προσφορά αγάπης.

Επίσης, επισκέφθηκε το Καθολικό Γηροκομείο Κέρκυρας και το Δημοτικό Γηροκομείο, ενώ η τοπική Εκκλησία έστειλε βοήθεια και στις Δικαστικές Φυλακές Κέρκυρας, ώστε και οι εκεί κρατούμενοι να έχουν την βεβαιότητα ότι η αγάπη της Εκκλησίας είναι ισχυρή.