Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο στην Δήμαρχο για το ανοικτό κολυμβητήριο

ΝΑΟΚ
16 Δεκεμβρίου 2021 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν έχει ομάδα στην Α2 στην υδατοσφαίριση, ομάδες παίδων, εφήβων, μίνι, κορασίδων κλπ, αλλά ένα κολυμβητήριο (όταν είναι ανοικτό) δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν έχει ομάδα στην Α2 στην υδατοσφαίριση, ομάδες παίδων, εφήβων, μίνι, κορασίδων κλπ, αλλά ένα κολυμβητήριο (όταν είναι ανοικτό) δεν μπορεί να εξυπηρετήσει  τις ανάγκες, αφού υπάρχουν κολυμβητικές ομάδες τριών συλλόγων, αν θες να βοηθήσεις τα νέα παιδιά να έλθουν στον ναυταθλητισμό πρέπει να έχεις εγκαταστάσεις να αθληθούν. Με αυτό το σκεπτικό οι προσπάθειες του ΝΑΟΚ (όπως και του ΚΓΣ που περιμένει 42 χρόνια), φαίνεται ότι βρήκαν στήριξη και στο άμεσο μέλλον, μέσω του προγράμματος Α. Τρίτσης θα υπάρξουν αθλητικά έργα που θα βοηθήσουν τόσο τον ΝΑΟΚ, με την τεράστια προσφορά στην νεολαία και τον αθλητισμό(με τον αργυρό Ολυμπιονίκη Σπ. Γιαννιώτη), όσο βέβαια και τον Ιστορικό ΚΓΣ.

Η διοίκηση του ΝΑΟΚ μετά τις εξαγγελίες της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας για έγκριση - ένταξη και χρηματοδότηση του έργου ευχαρίστησε δημόσια την κα Υδραίου.

Το δελτίο τύπου

 Με ιδιαίτερη χαρά το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ πληροφορήθηκε την έγκριση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της κατασκευής κλειστού προπονητηρίου στις Αλυκές Ποταμού και Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο ΝΑΟΚ, που υποβλήθηκαν ως προτάσεις  από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και κατ’ επέκταση την υλοποίηση έργων που αφορούν τις ταλαιπωρημένες αθλητικές υποδομές της Κέρκυρας.

 Μάλιστα κατά την ανακοίνωση των δύο έργων από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ. Υδραίου, παρευρέθηκαν μαζί με παράγοντες του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ . Γεώργιος  Δημουλής και ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Κώστας Παυλογιάννης.

Η σχεδιαζόμενη υλοποίηση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο ΝΑΟΚ καθώς κα η  ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου που προβλέπεται , εκφράζουν αιτήματα και προσδοκίες πολλών χρόνων, και πολλών Διοικήσεων του ΝΑΟΚ και σηματοδοτούν τη διαμόρφωση ενός πρότυπου αθλητικού χώρου στο κέντρο μιας ιστορικής πόλης προς όφελος της Κερκυραϊκής νεολαίας και της ευρύτερης κοινότητας της Κέρκυρας.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε ξανά για την εξέλιξη και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου,

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δήμαρχο και στο πρόσωπο αυτής όλους του παράγοντες που συνεργάστηκαν στην προετοιμασία της πρότασης - φακέλου του συγκεκριμένου έργου. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια