Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι ΟΦΑΜ-ΑΕΠ Κοζάνης, η ΑΕΛ στη Κοζάνη με Φ.Σ.

Γ΄ Εθνική
26 Nov 2021 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει μάχες ανάμεσα στις ομάδες της Κέρκυρας και της Κοζάνης αφού έτσι το έφερε η κλήρωση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει μάχες ανάμεσα στις ομάδες της Κέρκυρας και της Κοζάνης αφού έτσι το έφερε η κλήρωση. Με την ΑΕΠ ο ΟΦΑΜ με τον Φ.Σ. η ΑΕ Λευκίμμης.

Στον Άη Μαθιά θα έχουμε ματς ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 10 βαθμούς. Η ομάδα του Σ. Σιδερόπουλου ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εντός έδρας, μια έδρα δύσκολη για κάθε αντίπαλο και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο που θα συνεχίσει να διατηρεί την ομάδα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παράλληλα δε θα διατηρήσει την καλή ψυχολογία όλων στην ομάδα. Μπορεί ο ΟΦΑΜ να πάρει το τρίποντο και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες παραμονής, που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Από την πλευρά της η «Βασίλισσα του Νότου» δεν έχει περιθώρια να μείνει χωρίς νίκη και για 6η αγωνιστική. Πάει στην Κοζάνη να αντιμετωπίσει τον Φ.Σ. με ένα και μοναδικό στόχο το τρίποντο. Μπορεί η ΑΕΛ, έχει την εμπειρία, έχει τη θέληση, θα έχει λογικά 100% έτοιμους και τους Γαστεράτο, Τσεβανέδη που δίνουν κάτι παραπάνω επιθετικά στην ομάδα και η αποστολή έχει μοναδικό στόχο. Νίκη και επιστροφή στη Λευκίμμη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές.     
 
Πρόγραμμα (6 η αγωνιστική) 
Κυριακή 28/11/2021 ώρα 15:00
ΑΣ Γιαννιτσά – Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Αστέρας Καληράχης
Ποσειδών Μηχανιώνας - Θύελλα Σαρακηνών
Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός
ΟΦΑΜ - ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης
ΦΣ Κοζάνη - ΑΕ Λευκίμμης
 
Βαθμολογία (5αγων.)
Μακεδονικός                          12
Εδεσσαϊκός                            12
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου              10
ΑΣ Γιαννιτσά                          10
ΑΕΠ Κοζάνης                         10
Ποσειδών Μηχανιώνας           7
Θύελλα Σαρακηνών                6
Αστέρας Καληράχης               5
Ηρακλής Αμπελοκήπων          4
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας          4
ΦΣ Κοζάνη                               3
ΑΕ Λευκίμμης                           1
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια