Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τζόβας στον Άη Μαθιά, ο Μπουρουτζίκας στη Κοζάνη

Γ΄Εθνική
24 Nov 2021 / 18:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως κάθε Τετάρτη απόγευμα η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής και για την Γ΄ Εθνική,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως κάθε Τετάρτη απόγευμα η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής και για την Γ΄ Εθνική, εδώ που βρίσκουμε δυο ομάδες του νησιού να αγωνίζονται.

Ο ΟΦΑΜ που βαθμολογικά πάει καλύτερα και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο γήπεδό του την Αθλητική Ένωση Ποντίων Κοζάνης σε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι αφού ισοβαθμεί με την αντίπαλο του στους 10 βαθμούς. Στον Άη Μαθιά που θα γίνει ο αγώνας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από τα Γιάννενα (ΕΠΣ Ηπείρου) και είναι Λεωνίδας Τζόβας, Θωμάς Γκέλλης και Πολύτιμος Στέκας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ν. Αθανασίου από τη Θεσπρωτία. 

Από την πλευρά της η «Βασίλισσα του Νότου» που τα αποτελέσματα ως τώρα δεν έχουν δικαιώσει την ποιότητα παικτών και ομάδας, πάει να αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον Φ.Σ. Κοζάνης και θέλει πάση θυσία τρίποντο, με μια ομάδα που είναι στην προτελευταία θέση του πίνακα χωρίς νίκη με 3 βαθμού, ενώ η ΑΕ Λευκίμμης και αυτή είναι χωρίς νίκη και τελευταία με 1 βαθμό. Στην Κοζάνη ορίστηκε διαιτητής ο Μπουρουτζίκας  Θ. (ΕΠΣ Λάρισας) με βοηθούς τους  Χ. Μπάλας και Παπαγεωργόπουλος Π. (ΕΠΣ Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Α. Καραλιόλιος από τα Γρεβενά.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια