Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη πρόκριση των Παξών 2-1 στο Περιβόλι

ΕΠΣΚ
24 Nov 2021 / 18:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου έγιναν Τετάρτη 24/11 τρία ματς και στο πιο σημαντικό, αυτό ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α1,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου έγιναν Τετάρτη 24/11 τρία ματς και στο πιο σημαντικό, αυτό ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α1, ο ΑΟ Παξών πήρε μεγάλη νίκη πρόκριση μέσα στο Περιβόλι κερδίζοντας με 2-1 την τοπική Αναγέννηση.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο ΠΑΟ Σφακιανάκης που συνέτριψε με 8-1 την Θύελλα και πέρασε στην επόμενη φάση. Βέβαια η Θύελλα πήγε στο γήπεδο με σημαντικότατες ελλείψεις και μόλις με 11 ποδοσφαιριστές, ενώ από το α΄ μέρος έμεινε με 10 λόγω τραυματισμού παίκτης και τελείωσε με εννέα το ματς, αφού είχε και δεύτερο παίκτη που αποχώρησε. Οπωσδήποτε η ομάδα του ΠΑΟΣ πήρε τη νίκη λόγω ποιότητας και όχι λόγω των ελλείψεων της Θύελλας, είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Τέλος στη Στρογγυλή ο Αστέρας Μωραΐτικων με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων χρειάστηκαν παράταση για να «λύσουν τις διαφορές τους» και πέναλτι αφού στην κανονική του διάρκεια το ματς και στην παράταση οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Μάλιστα τα Μωραϊτικα ισοφάρισαν στο 90΄ σε 2-2 και έστειλαν το ματς στην παράταση, εκεί ο Ποσειδώνας πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Μάλιστα ο Αστέρας αν και έχασε τα δυο πρώτα χτυπήματα, μπόρεσε να πάρει την πρόκριση αφού στη συνέχεια η ομάδα των Βιταλάδων είχε συνολικά τρία χαμένα.   
 
Αποτελέσματα – Πρόγραμμα
 
Βόρειος Όμιλος
Αχιλλέας Νυμφών - Ατρόμητος Άφρας
Θιναλιακός - Οδυσσέας Αυλιωτών                3-0
Εθνικός Περουλάδων - Ολυμπιάδα
ΠΑΟ Κορακιάνας - Μ. Αλέξανδρος

Νότιος Όμιλος
Αναγέννηση Περιβολίου - ΑΟ Παξοί              1-2
ΠΑΟ Σφακιανάκης – Θύελλα                         8-1
Αστ. Μωραΐτικων - Ποσειδών   κ.α. 2-2  πεν. 7-6

Να σημειώσουμε ότι χωρίς αγώνα έχει περάσει στην 3η φάση ο Αστέρας Πετριτή που ήταν τυχερός της κλήρωσης που έγινε 8/11/2021, ενώ μετά και τα παιγνίδια της Τετάρτης έχουμε στην επόμενη φάση ακόμα Θιναλιακό, ΑΟ Παξών, ΠΑΟ Σφακιανάκη και  Αστέρας Μωραΐτικων ενώ υπολείπονται τρία ακόμη ματς για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια