Παρασκευή 18.09.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απουσίες στις προπονήσεις των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΣΚ Κέρκυρας
16 Σεπτεμβρίου 2026 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συμμετοχή στις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και υποχρέωση για τους αθλητές που επιλέγονται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να είναι ένας ποδοσφαιριστής επιλογή για το ρόστερ των μικτών ομάδων αποτελεί τιμή, αφού εκτός του ότι επιλέγονται οι καλύτεροι (και είναι ένας από αυτούς) παίζοντας με την μικτή έχει τη δυνατότητα να τον δουν προπονητές, σύλλογοι και από άλλες περιοχές της χώρας και μπορεί να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Υπάρχει δικαιολογημένο παράπονο από την Ένωση ότι υπάρχουν απουσίες. Θεωρώ όμως πως τουλάχιστον τις προηγούμενες 2,3 εβδομάδες το να ξεκινήσει προπόνηση ένα παιδί μέσα στον καύσωνα στις 14.45 είναι δύσκολο και οι ίδιοι οι γονείς μπορεί να μην το αφήσουν, πέραν βέβαια που λόγω ηλικίας κάποιος πρέπει να το μεταφέρει στο γήπεδο και λόγω εργασίας των γονέων δύσκολα βρίσκεται λύση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να λυθεί άμεσα το θέμα.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Παρατηρείται το φαινόμενο να απουσιάζουν παίκτες από τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων, παρά το γεγονός ότι έχουν κληθεί και έχουν ενημερωθεί έγκαιρα για την παρουσία τους. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συμμετοχή στις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και υποχρέωση για τους αθλητές που επιλέγονται.

Παρακαλούμε τους υπευθύνους των ομάδων και τους προπονητές να μεριμνούν ώστε οι κληθέντες ποδοσφαιριστές να παρευρίσκονται στις προπονήσεις, εκτός εάν υπάρχει σοβαρός και δικαιολογημένος λόγος απουσίας. Η συνέπεια και η συνεργασία όλων είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία και την αποτελεσματική προετοιμασία των Μικτών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής

Κουρσάρης Νίκος

Εμφανίσεις: 856
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.