Η ΑΕ Λευκίμμης στις 9/9 στο Αγρίνιο για το κύπελλο
Με δύο ομάδες η Κέρκυρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών: η ΑΕ Λευκίμμης δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Παναγρινιακό, ενώ ο ΟΦΑΜ στάθηκε τυχερός στην κλήρωση και περνά χωρίς αγώνα στη δεύτερη φάση.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δύο εκπροσώπους θα συμμετάσχει η Κέρκυρα στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Η κυπελλούχος ΕΠΣ Κέρκυρας ΑΕ Λευκίμμης και ο ΟΦΑΜ, ως ομάδα της Γ΄ Εθνικής, μπαίνουν στη διοργάνωση, με την κλήρωση να επιφυλάσσει διαφορετική εκκίνηση για τις δύο ομάδες.
Η ΕΠΟ κατέταξε τις κερκυραϊκές ομάδες στον 6ο Όμιλο, μαζί με συλλόγους από την Ήπειρο, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και την Αιτωλοακαρνανία. Συνολικά στον όμιλο συμμετέχουν 11 ομάδες.
Ο ΟΦΑΜ στάθηκε τυχερός στην κλήρωση, καθώς είναι η ομάδα που περνά χωρίς αγώνα από την πρώτη φάση και θα περιμένει τον αντίπαλό του στη δεύτερη.
Αντίθετα, η ΑΕ Λευκίμμης θα χρειαστεί να διεκδικήσει την πρόκριση εκτός έδρας. Κληρώθηκε με τον Παναγρινιακό και θα ταξιδέψει στην Αιτωλοακαρνανία την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, με τη σέντρα να έχει οριστεί στις 16:30.
Το πρόγραμμα του 6ου Ομίλου
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου – 16:30
Παναγρινιακός – ΑΕ Λευκίμμης
Παλληξουριακός – Τηλυκράτης Λευκάδας
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – 16:30
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης Φιλιατών
Θύελλα Κατσικάς – ΑΟ Πλαταριάς
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου – 16:30
Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Πρέβεζα
Ο ΟΦΑΜ προκρίνεται χωρίς αγώνα στη δεύτερη φάση.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.
