Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με σύνεση και μετριοπάθεια θα δουλέψουμε περισσότερο

Χάντμπολ
23 Nov 2021 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το τμήμα χάντμπολ του Φαίακα να έχει δώσει ως τώρα τρία παιγνίδια εντός έδρας (2 οι άνδρες στην Β΄ Εθνική και 1 οι γυναίκες στην Α2) και να πήρε τρεις εύκολες νίκες αλλά,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το τμήμα χάντμπολ του Φαίακα να έχει δώσει ως τώρα τρία παιγνίδια εντός έδρας (2 οι άνδρες στην Β΄ Εθνική και 1 οι γυναίκες στην Α2) και να πήρε τρεις εύκολες νίκες αλλά, τόσο οι προπονητές όσο και ο συντονιστής της όλης προσπάθειας και ψυχή του τμήματος Νίκος Πέρρος στο μυαλό τους έχουν τη δουλειά.  Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις μετά τα ματς τους Σαββατοκύριακου με τον ΑΟΑ Καστοριάς και παρά τις νίκες 31-20 οι γυναίκες και 24-16 οι άνδρες, οι προπονητές μιλάνε για δουλειά και για τις συνθήκες που δυστυχώς στην Κέρκυρα τις βιώνουν πολλά σωματεία.

Ο Νίκος Πέρρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «… μπήκαμε στο παιγνίδι (γυναικών) συγκρατημένοι, με αρκετά παιδαριώδη λάθη ειδικά στο Α ημίχρονο. Στο Β μέρος ανεβάσαμε την απόδοση μας κύρια στην άμυνα και πήραμε ένα σκορ ασφαλείας  που μας επέτρεψε να ξεδιπλώσουμε τις δυνατότητες μας» και συνέχισε «…την νίκη την χρειαζόμαστε, αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτήν. Με σύνεση και μετριοπάθεια θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ,να διορθώσουμε σημεία που εντοπίσαμε σε αγώνα και όχι σε προπονήσεις. Δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες …και το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη γηπέδου. Τέσσερις ώρες την εβδομάδα στο μισό γήπεδο δεν γίνεται σοβαρή δουλειά. Περιμένουμε η διοίκηση του ΕΑΚ να το δει και να βοηθήσει τη ομάδα μας. Στο παιγνίδι με την Καστοριά έπεσε το βάρος στις πιο έμπειρες, όμως υπάρχει δυναμικό το οποίο υπόσχεται πολλά στο μέλλον, και γι αυτό χρησιμοποιήθηκε όλο το ρόστερ, προχωράμε στην επόμενη συνάντηση την Κυριακή 28 Νοέμβρη στα Γιάννενα που στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα δυνατές».

Από την πλευρά του ο προπονητής των γυναικών κ. Φάμπατς δήλωσε: «… Πρώτη  αγωνιστική, χωρίς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με λιγοστές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο  και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Εμείς δεν στεκόμαστε στις νίκες και στα σκορ, αλλά στην συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται, όχι μόνο στα αγωνιστικά τμήματα αυτά, αλλά σε βάθος στο τμήμα. Άλλωστε το να μπορείς μέσα σε πέντε χρόνια, να φτάνεις και να αγωνίζεσαι δυο χρονιές στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων λέει πολλά και κυρίως ότι εδώ κάνουμε δουλειά με σοβαρότητα και γνώσεις και το μέλλον είναι μπροστά.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια