Ο Κερκυραϊκός πρεμιέρα με Αρίωνα Πτολεμαϊδας

Ο Κερκυραϊκός πρεμιέρα με Αρίωνα Πτολεμαϊδας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κερκυραϊκός χάρις στον Νίκο Πέρρο που έκτισε από την αρχή τμήμα Χάντμπολ, θα πάρει φέτος μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και της Β΄ Εθνικής ανδρών.

12
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κερκυραϊκός χάρις στον Νίκο Πέρρο που έκτισε από την αρχή τμήμα Χάντμπολ, θα πάρει φέτος μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και της Β΄ Εθνικής ανδρών. Βέβαια ο ερασιτεχνικός αθλητισμός με μηδενικές ουσιαστικά βοήθειες από την πολιτεία, δεινοπαθεί για να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Ο Ν. Πέρρος τρέχει για τα πάντα και μάλιστα το οικονομικό κομμάτι για να μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, στηρίζεται στην βοήθεια λίγων ανθρώπων και κάποιων μικρών επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική είναι η θέση του τμήματος στο οικονομικό κομμάτι που αναφέρει: 

«Στην Φιλότιμη και αισιόδοξη ταυτόχρονα .προσπάθεια του σωματείου μας να συμμετάσχει με επιτυχία στα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών και Β Ανδρών στο χάντμπολ, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο φίλαθλος κόσμος που και από το στέρημα του πολλές φορές ενισχύει -ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ- αυτήν και άλλες παρόμοιες προσπάθειες στον αθλητισμό και στο πολιτισμό. Κοντά και πλάι οι απλοί επιχειρηματίες του νησιού που στήριζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν, με ΑΠΟΝΤΕΣ τις μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων-ντόπιου και πολυεθνικού χαρακτήρα και τις τράπεζες… πρέπει να λέγονται οι αλήθειες!!!!! Προχωράμε .... με κέρδος μια υγιή ΝΕΟΛΑΙΑ!!

Πρεμιέρα για το τμήμα χάντμπολ του ΚΓΣ με τους άνδρες το Σάββατο 13 Νοέμβρη  στις 16.00, να αντιμετωπίζουν τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στον 2ο Όμιλο του Βορρά. Φυσικά η πρόσκληση από τον Σύλλογο στον κόσμο είναι ανοικτή...πάντα με τα απαιτούμενα μέτρα για την μη διασπορά του covid.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ