Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις θέσεις του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας καλύφθηκαν, μία παραμένει κενή

ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας
04 Nov 2021 / 10:35

Η ενημέρωση του βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανου Γκίκα, από την Στ. Μηλιάκου, υπηρεσιακή γραμματέα του Υπουργείο Τουρισμού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Σταυρούλα Μηλιάκου, είχε την Τετάρτη ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.

Συζητήθηκε το πρόβλημα της λειτουργίας του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, της Σχολής Ξεναγών, καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κινητικότητα και τις μόνιμες προσλήψεις για τα Τουριστικά ΙΕΚ.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε ο βουλευτής, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των ΙΔΟΧ για τις συμβάσεις 8 μηνών, για το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας με την πρόσληψη 3 ατόμων. Για την 4η θέση ΙΔΟΧ, αυτή της Πληροφορικής, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, και παραμένει κενή, αναφέρει ο βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι για το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών από τουριστικούς και πολιτικούς φορείς, όταν σταμάτησε να λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού και την παραίτηση του τελευταίου εναπομείναντα υπαλλήλου, του  Διευθυντή Δημήτρη Μπακύρα.