Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα γεφύρια Ποταμού και Άφρας ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης (video photos)

Χρήστος Στυλιανίδης
20 Οκτωβρίου 2021 / 14:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Γεφύρι του Ποταμού επισκέφθηκαν κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στην Κέρκυρα

ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος. Εκεί άκουσαν τα αιτήματα των κατοίκων του Ποταμού για καθαρισμό της κοίτης του ποταμιού, το οποίο έχει γεμίσει από φερτά υλικά, κορμούς, βάρκες και και ογκώδη αντικείμενα. 




Ο Υπουργός άκουσε επίσης τον Δημήτρη Πουλιέζο ο οποίος του εξέθεσε την άποψη κατοίκων που ζητούν να κατεδαφιστεί το γεφύρι και να κατασκευαστεί νέο, που θα εξασφαλίζει τη διέλευση οχημάτων και πεζών χωρίς κίνδυνο. 

Είχε προηγηθεί επίσεψή τους στο Γεφύρι της Άφρας, που υπέστη σοβαρές ζημιές από την καταστροφική κακοκαιρία του Μπάλλου. Παρούσα στην επίσκεψη ήταν και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου.





Τους Υπουργούς συνόδευαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μανώλης Ορφανουδάκης, Πολιτικής Προστασίας Νίκος Μηλιώτης,ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Μουζακίτης, ο επικεφαλής της «Ιονίου Συμμαχίας» Σπύρος Σπύρου, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Νίκος Ρουμελιώτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Κέρκυρας Νίκος Κολοβός. 

Φωτογραφίες: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ