Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης σε όσους βοήθησαν τους μαθητές

Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης σε όσους βοήθησαν τους μαθητές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με προθυμία βοήθησαν τους μαθητές αρκετές επιχειρήσεις τις δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας.

15
Οκτωβρίου / 2021

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πέτρος Αγγελόπουλος εξέδωσε ευχαριστήριο σημείωμα προς όλους, όσοι βοήθησαν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 το νησί της Κέρκυρας που επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία:

«Μαθητές μας, οι οποίοι φοιτούν στο Μουσικό Σχολείο, στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν προς τον τόπο κατοικίας τους και φιλοξενήθηκαν  σε ξενοδοχειακά καταλύματα του νησιού μας, ενώ σήμερα επέτρεψαν με ασφάλεια στις οικογένειές τους.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  πρωτίστως, τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για την υποστήριξη των μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων του νησιού μας και την αποτελεσματικότητα τους σε μια τόσο δύσκολη περίσταση.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την ΕΛΜΕ Κέρκυρας, την Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Κων/νο  Ζορμπά, το Δήμο Κέρκυρας και  την κα. Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, τις Υπεραστικές Συγκοινωνίες (ΚΤΕΛ) Κέρκυρας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Kontokali Bay κ. Χ. Βούλγαρη, τον κ. Δ. Διαβάτη Διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας Corfu Mare και τον κ. Α. Ανεμογιάννη Διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας Corfu Palace για την άμεση συνδρομή, αμέριστη υποστήριξη και αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων  με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες συνθήκες που όλοι μας βιώσαμε χτες και ιδιαίτερα οι μαθητές/τριες των σχολείων μας, που επλήγησαν από τη χθεσινή κακοκαιρία».