Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διάσπαρτες βλάβες ηλεκτροδότησης σε Βόρεια και Νότια Κέρκυρα

Διακοπή ρεύματος
08 Οκτωβρίου 2021 / 09:43
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας ενισχύθηκε με συνεργεία από την Πάτρα, καθώς έφθασαν χθες 6 άτομα, προκειμένου να γίνει η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των βλαβών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν και σήμερα περιοχές της Βόρειας και της Νότιας Κέρκυρας εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι βλάβες είναι διάσπαρτες και προκλήθηκαν από ηλεκτρικές εκκενώσεις, πτώσεις δένδρων και εισροή υδάτων σε υποσταθμούς της ΔΕΗ, ενώ η Πυροσβεστική προχώρησε σε απάντληση των υδάτων στους τελευταίους και σταδιακά έγινε η αποκατάσταση των βλαβών.

Ενδεικτικά, προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Πετριτή, Λευκίμμη, Βαλανειό και σε τμήμα του ορεινού όγκου του Παντοκράτορα, ενώ στην πόλη υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούσαν για την αποκατάσταση των βλαβών καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το νέο κύμα της κακοκαιρίας που εκδηλώθηκε εκείνες τις ώρες δυσχέραινε το έργο τους.

Μάλιστα η ΔΕΔΔΗΕ ενισχύθηκε με συνεργεία από την Πάτρα, καθώς έφθασαν χθες 6 άτομα, προκειμένου να γίνει η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των βλαβών.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.