Διάσπαρτες βλάβες ηλεκτροδότησης σε Βόρεια και Νότια Κέρκυρα

Διάσπαρτες βλάβες ηλεκτροδότησης σε Βόρεια και Νότια Κέρκυρα

Η ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας ενισχύθηκε με συνεργεία από την Πάτρα, καθώς έφθασαν χθες 6 άτομα, προκειμένου να γίνει η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των βλαβών

08
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν και σήμερα περιοχές της Βόρειας και της Νότιας Κέρκυρας εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι βλάβες είναι διάσπαρτες και προκλήθηκαν από ηλεκτρικές εκκενώσεις, πτώσεις δένδρων και εισροή υδάτων σε υποσταθμούς της ΔΕΗ, ενώ η Πυροσβεστική προχώρησε σε απάντληση των υδάτων στους τελευταίους και σταδιακά έγινε η αποκατάσταση των βλαβών.

Ενδεικτικά, προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Πετριτή, Λευκίμμη, Βαλανειό και σε τμήμα του ορεινού όγκου του Παντοκράτορα, ενώ στην πόλη υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούσαν για την αποκατάσταση των βλαβών καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το νέο κύμα της κακοκαιρίας που εκδηλώθηκε εκείνες τις ώρες δυσχέραινε το έργο τους.

Μάλιστα η ΔΕΔΔΗΕ ενισχύθηκε με συνεργεία από την Πάτρα, καθώς έφθασαν χθες 6 άτομα, προκειμένου να γίνει η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των βλαβών.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ