Δωρεά θερμοκοιτίδας στην Παιδιατρική Κλινική από την Alpha Bank

Δωρεά θερμοκοιτίδας στην Παιδιατρική Κλινική από την Alpha Bank

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί, με στόχο την υγεία"

01
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί, με στόχο την υγεία", η Alpha Bank με σκοπό να συνεισφέρει στη βελτίωση των παροχών υγείας παρέδωσε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας μια υπερσύχρονη θερμοκοιτίδα.

Από την πλευρά της Alpha Bank παρευρέθηκαν η επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ρούλη Χριστοπούλου, οι Διευθυντές Καταστημάτων Κέρκυρας Ασημίνα Στέφα, Άρτεμις Καραμάνου, Δημήτρης Θεολογής, η Υπεύθυνη Προγράμματος  Μαργαρίτα Πούλου και απο την ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη η Μάγδα Μουτζούρη.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Ι. Ντε Μάτζιο, Νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Δημήτρης Μεταλληνός, εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης σημειώνει: «Ευχαριστώ πολύ την Alpha Bank για αυτήν την σημαντική δωρεά και την επιλογή της να εντάξει στο πρόγραμμα της το Νοσοκομείο μας. Αυτό αποδεικνύει την σημαντική δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προσωπικού στο Νοσοκομείο μας. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζουμε για περεταίρω συνεργασία».