Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Οι συσχετισμοί στο Εργατικό Κέντρο θα αλλάξουν

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων
17 Σεπτεμβρίου 2021 / 14:49

«Όσες μεθοδεύσεις και αν σκαρφιστούν, όσα βρώμικα κόλπα και αν χρησιμοποιήσουν, όλα θα πέσουν στο κενό».

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Ηχηρή και μαζική απάντηση έσωσε σήμερα το Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού με την συμμετοχή πλήθους εργαζομένων μαζί και με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία , στην άθλια μεθόδευση του εργοδοτικού συνδικαλισμού να αλλοιώσει τους πραγματικούς συσχετισμούς για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου.
Αφού ήδη απέκλεισε 4 σωματεία ενεργά από την αντιπροσώπευση  τους στο Εργατικό Κέντρο, έβαλε στο στόχαστρο το μεγαλύτερο συνδικάτο του Εργατικού Κέντρου  το Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού με 1756 ψηφίσαντες.
Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και πορεία στα δικαστήρια που εκδικαζόταν η προσφυγή, δίνοντας με αυτό τον τρόπο αποφασιστικό μήνυμα.
Όσες μεθοδεύσεις και αν σκαρφιστούν , όσα βρώμικα κόλπα και αν χρησιμοποιήσουν , όλα θα πέσουν στο κενό.
Όσο και να τους πονάει η δράση του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού , οι μαζικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων που οργανώνει
Όσο και αν ονειρεύονται ένα συνδικαλιστικό κίνημα ευνουχισμένο και σιωπηλό,  δεν θα τους περάσει!
Οι συσχετισμοί στο Εργατικό Κέντρο θα αλλάξουν , ο νόθος εργοδοτικός συνδικαλισμός θα πάρει την θέση που του αξίζει , στα σκουπίδια!
Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας θα γίνει Εργατικό Κέντρο των εργατών , μπροστάρης στους αγώνες των εργαζομένων, καρφί στο μάτι της μεγαλοεργοδοσίας.