Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στηρίζει τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ στη συλλογή πλαστικών καπακιών

Πλαστικά καπάκια
25 Αυγούστου 2021 / 13:34

Πρώτη παράδοση από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας πλαστικών καπακιών στο Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στηρίζει τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας στη συλλογή πλαστικών καπακιών με στόχο την  κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του νησιού σε αναπηρικά αμαξίδια και άλλα ορθοπεδικά είδη σε  άτομα που αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη παρέδωσε 320 κιλά πλαστικά καπάκια στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου  ΑμεΑ Κέρκυρας Γεώργιο Σπανό στο σημείο συλλογής: Μεταφορική Εταιρεία Πέτρος Αγάθος στο Τρίκλινο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καπάκια προέρχονται από τις γωνιές ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ενώ σημαντική ήταν η εθελοντική συμμετοχή του Ιωάννη Κοσκινά προέδρου της ΤΚ Αγίου Παντελεήμονα.

Παρόντες στην παράδοση ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιος Μαυρόπουλος και ο εθελοντής και συνοδοιπόρος του Νομαρχιακού  Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας Πέτρος Αγάθος.

«Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, ευχαριστεί του δημότες για την ανταπόκριση τους στη συλλογή πλαστικών καπακιών και στη στήριξη της δράσης του Νομαρχιακού  Συλλόγου  ΑμεΑ Κέρκυρας στην ως άνω κατεύθυνση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».