Στο «Ρόδος» ο Μητροπολίτης Κέρκυρας

Στο «Ρόδος» ο Μητροπολίτης Κέρκυρας

Ο κυβερνήτης του πλοίου κ. Κωνσταντίνος Πετρούλιας υπήρξε διοικητής του ΝΑ.Σ.ΚΕ, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε πολύ καλή συνεργασία σε θεσμικά πλαίσια.

11
Aυγούστου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας & Παξών κ. Νεκτάριος, ανταπέδωσε την εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, του κυβερνήτου Κωνσταντίνου Πετρούλια του οχηματαγωγού πλοίου Ρόδος του Πολεμικού Ναυτικού, των αξιωματικών μετά του διοικητού του ΝΑ.Σ.ΚΕ κ. Θεόδωρου Δημητρακόπουλου και επισκέφθηκε και ο ίδιος τις απογευματινές ώρες το οχηματαγωγό πλοίο.

Το οχηματαγωγό πλοίο κατέπλευσε στο νησί της Κέρκυρας στα πλαίσια εκπαίδευσης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνήτης του πλοίου κ. Κωνσταντίνος Πετρούλιας υπήρξε διοικητής του ΝΑ.Σ.ΚΕ, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε πολύ καλή συνεργασία σε θεσμικά πλαίσια.Κατά την επίσκεψη στο πλοίο, ξεναγήθηκε στους χώρους του οχηματαγωγού από τον ίδιο τον κυβερνήτη, ενώ ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του προς τους αξιωματικούς και δοκίμους ναυτικούς, ευχήθηκε να έχουν όλο το πλήρωμα και οι οικογένειες τους, δύναμη παρά Θεού, συνεργούντος του Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος.