Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετική παρουσία του Αλκίνοου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών

Άρση Βαρών
02 Αυγούστου 2021 / 18:59

ΑΡΙΔΑΙΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, πραγματοποίησε στις 30 και 31 Ιουλίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων

και Εφήβων - Νεανίδων. Ο Αλκίνοος Κέρκυρας συμμετείχε στην πραγματικά άρτια διοργάνωση των αγώνων, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε, με υγειονομικά πρωτόκολλα, περιορισμούς και  απαγορεύσεις λόγω Covid19.

Η Στεφανία – Μαρία Ασημοπούλου αγωνίστηκε στην κατηγορία των 49 κιλών και στα Πρωταθλήματα Κορασίδων – Νεανίδων. Στο Πρωτάθλημα Κορασίδων κατέλαβε την 1η θέση στο Αρασέ, στο Ζετέ και στο Σύνολο με 82 κιλά (35 Αρασέ – 47 Επολέ ζετέ). Η ΕΟΑΒ την επιβράβευσε με τρία χρυσά μετάλλια και ένα κύπελλο. Με το ίδιο σύνολο και τα ίδια κιλά  στις δύο τεχνικές, κατέλαβε στο Πρωτάθλημα Νεανίδων την 3η Θέση, όπου και κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια.

Ο Νικηφόρος Γαρνέλης αγωνίστηκε στις κατηγορίες +102 Παίδων και +109 Εφήβων. Στο Πρωτάθλημα Παίδων κατέλαβε την 1η θέση στο Αρασέ και τη 2η στο Επολέ Ζετέ και στο Σύνολο με 132 κιλά (62 Αρασέ και 70 στο Επολέ Ζετέ), κατακτώντας ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια. Στο Πρωτάθλημα Εφήβων κατέλαβε τη 2η Θέση σε όλες τις κινήσεις κατακτώντας τρία ασημένια μετάλλια.

Ο σύλλογος είναι πολύ ευχαριστημένος για τις προσπάθειες των αθλητών του και τους ευχαρίστησε. Στη γενική βαθμολογία των συλλόγων ο Αλκίνοος κατέλαβε την 5η θέση στις Κορασίδες και την 7η στις Νεανίδες. Αντίστοιχα στα πρωταθλήματα Παίδων τη 12η και Εφήβων τη 17η.