Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
24 Ιουλίου 2021 / 10:51

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής κάθειρξης -16- ετών και χρηματικής ποινής -100.000- ευρώ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Σε δυο συλλήψεις φυγόποινων προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα. Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν χθες (23-07-2021) μετά το μεσημέρι στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και συνέλαβαν ημεδαπό φυγόποινο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Κέρκυρας. Η καταδικαστική απόφαση αφορούσε σε ποινή κάθειρξης -16- ετών και χρηματική ποινή -100.000- ευρώ, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών, πράξεις που έγιναν στην Κέρκυρα από τον Μάρτιο του 2018 και έπειτα. Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα σε άλλη επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες το πρωί στα Ιωάννινα, φυγόποινο ημεδαπό.
Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρέβεζας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης -10- μηνών για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.