Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: H Καρύδη με 6,34μ προκρίθηκε στον τελικό του μήκους

Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: H Καρύδη με 6,34μ προκρίθηκε στον τελικό του μήκους

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, στο πρώτο της άλμα έκανε 6.34 μ. μια επίδοση κοντά στο όριο πρόκρισης των 6,45 μέτρων

10
Ιουλίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βασικό της άθλημα είναι το τριπλούν, στο οποίο την Παρασκευή πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ταλίν της Εσθονίας, η σπουδαία Κερκυραία άλτρια Σπυριδούλα Καρύδη. Όμως δοκίμασε και στο άλμα εις μήκος, το πρωί του Σαββάτου στο προκριματικό και με άλμα στα 6,34μ. πήρε την πρόκριση για τον τελικό.
Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, στο πρώτο της άλμα έκανε 6.34 μ. μια επίδοση κοντά στο όριο πρόκρισης των 6,45 μέτρων. Στη συνέχεια ήταν άκυρη στη δεύτερη προσπάθεια και σημείωσε 5,83 μ. στο τρίτο και τελευταίο άλμα. Η Σπυριδούλα προκρίθηκε με την όγδοη επίδοση (αφού μόλις τρεις αθλήτριες προκρίθηκαν με το όριο των 6,45 μ., ενώ η 12άδα του τελικού έκλεισε στα 6,22 μέτρα), ωστόσο με βάση τη φετινή της εικόνα έχει δυνατότητα στον τελικό της Κυριακής, να ανέβει υψηλότερα και να διεκδικήσει ακόμη και μετάλλιο, δύσκολο, αλλά αν βρεθεί στη μέρα της εφικτό.
Δυο ακόμα Ελληνίδες η Βάσω Χαϊτίδου και η Μαρία Στεφανοπούλου αγωνίστηκαν στον προκριματικό, αλλά έμειναν εκτός τελικού, με 6,03μ. πήρε την 17η θέση η πρώτη και με 5,82μ. ήταν 23η η δεύτερη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ