Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση της ομογένειας της Νέας Υόρκης στην Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας (video)

Παντελής Κοντός
17 Ιουνίου 2021 / 14:07

Για τα θυρανοίξια του ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου της Νέας Υόρκης, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την τιμητική πρόσκληση που έλαβε από την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμτπης ο Παντελής Κοντός, πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας.  

Η πολύ τιμητική αυτή πρόσκληση, όπως ανέφερε ο Παντελής Κοντός, ήρθε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νίκο Μπάρδη και αφορά στην παρουσία της Ένωσης Χορωδιών στα Θυρανοίξια του ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου της Νέας Υόρκης, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Ο κ. Κοντός ανέφερε ότι η Ένωση Χορωδιών, αναμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας που αναμένεται να είναι τον Νοέμβριο, προκειμένου να οργανωθεί η Χορωδία Εκκλησιαστικής Μουσικής. Πρόσθεσε δε, ότι η Ένωση φιλοδοξεί η παρουσία της να αποτελέσει συνέχεια των επιτυχημένων εμφανίσεων των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας στις παρελάσεις στην Πέμπτη Λεωφόρο.