Τέταρτη η Ηρώ Βραδή στους Βαλκανικούς. Στη Ρουμανία Καρύδη και Δουκατέλης

Τέταρτη η Ηρώ Βραδή στους Βαλκανικούς. Στη Ρουμανία Καρύδη και Δουκατέλης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η Ηρώ Βραδή πήρε μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες Κ-20 που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη,

14
Ιουνίου / 2021

με μοναδικό στόχο να περάσει τα 4μ. στο επί κοντώ για να κερδίσει εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μετά από τις 3 τελευταίες πολύ επιτυχημένες της παρουσίες, με άλματα 3,90μ. δυο φορές και 3,95μ. την τελευταία το όνειρο είναι κοντά.

Όμως δεν βρέθηκε στη μέρα της, έκανε μόνο 3,60μ. και κατατάχθηκε στην 4η θέση.
Νικήτρια ήταν η Ελληνίδα 19χρονη Αναστασία Ρέτσα με 4,07μ., με την 17χρονη Ηρώ να έχει για δυο ακόμα χρονιές δικαίωμα συμμετοχής και εύκολα να μπορεί να πάρει το μετάλλιο. Ο στόχος των 4μ. παραμένει αλλά σίγουρα οι ευκαιρίες ελαχιστοποιήθηκαν.
Την Τετάρτη στο 22ο Filothei Women Gala, θα είναι παρούσα η Σπυριδούλα Καρύδη και θα πάρει μέρος στο μήκος, όπου εφέτος έχει 6,41μ. και ρεκόρ από πέρσι στα 6,71μ.

Η εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/6) στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που θα γίνει στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας με την παρουσία της Σπυριδούλας Καρύδη (στο τριπλούν και ίσως στο μήκος) και του Σπύρου Δουκατέλη στην ομάδα σκυταλοδρομία 4x400μ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ