Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την Ikos Resorts στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου

Advertorial
03 Ιουνίου 2021 / 15:38

Προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αποκατάσταση ζημιών στο σύστημα θέρμανσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αγίου Μάρκου από την IKOS RESORTS

(Advertorial)

Στη δωρεά ενός τροχήλατου monitor ζωτικών λειτουργιών, γυναικολογικής έδρας και άλλου εξοπλισμού προχώρησε η εταιρεία IKOS RESORTS μέλος του Ομίλου Sani Resorts/Ikos Resorts στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Μάρκου.

Επιπρόσθετα η εταιρεία κάλυψε τις ανάγκες επιδιόρθωσης του συστήματος θέρμανσης και την επισκευή της γεννήτριας.

Για τη δωρεά της, η εταιρεία Ikos Resorts δέχθηκε τις ολόθερμες ευχαριστίες της Διοίκησης και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Αγίου Μάρκου.

Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία, η χειρονομία αυτή της Ikos Resorts αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και παράδειγμα προς μίμηση. Παράλληλα μας γεμίζει με συναίσθημα χαράς, δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον και αποδεικνύει την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Η κοινωνική προσφορά είναι αλληλένδετο κομμάτι προόδου μιας επιχείρησης και ταυτόχρονα, χρέος της προς την κοινωνία που την περιβάλλει. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενίσχυσης της Ikos Resorts σε συλλόγους, φορείς, αθλητικές ομάδες, συσσίτια κ.α., η εταιρεία προχωράει σε σημαντικές δωρεές που στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας.

Μέσα από τα κοινωνικά προγράμματα και τις χορηγικές της δράσεις, η Ikos Resorts επιδιώκει να στηρίζει επίσης ευαίσθητους τομείς, όπως μεταξύ άλλων η Υγεία, αλλά και προσφιλείς φορείς της κοινωνίας της Κέρκυρας όπως οι Φιλαρμονικές, με στόχο να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην συνέχεια σημαντικών θεσμών καθώς και στην διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τους πολίτες.