Εξαιρετική παρουσία των Κερκυραίων στα «Τοφάλεια», ατομικό ρεκόρ ο Δουκατέλης

Εξαιρετική παρουσία των Κερκυραίων στα «Τοφάλεια», ατομικό ρεκόρ ο Δουκατέλης

Η Ηρώ Βραδή και ο Σπύρος Δουκατέλης

ΠΑΤΡΑ. Το πρώτο ελληνικό Γκραν πρι της χρονιάς, τα «Τοφάλεια» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/5 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

19
Μαΐου / 2021

Η διοργάνωση, η οποία είναι στην κατηγορία International meeting with national permit, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών. Παρόντες και νεαρά παιδιά από την Κέρκυρα, που μετείχαν με στόχο να βρουν ρυθμό μετά την προετοιμασία τους και να ετοιμαστούν ενόψει των υποχρεώσεων τους, για τους επόμενους τρεις μήνες.

Εξαιρετική η παρουσία των παιδιών της Κέρκυρας, από το ξεκίνημα ουσιαστικά της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι περιμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Η 17χρονη Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο άλμα επί κοντώ και ήταν στην 3η θέση με 3.80μ. άλμα που της εξασφάλιζε την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-18 που θα γινόταν στην Ιταλία, αλλά ματαιώθηκε. Πρώτη ήταν η 26χρονη Κατερίνα Βαγενά του Γ.Σ. Ακρίτα με 4.10μ.

Ο 20χρονος Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού, έτρεξε 400μ. και έκανε 48΄΄10, νέο ατομικό ρεκόρ, ήρθε 3ος με 1ο τον Μιχ. Παππά του Αλέξανδρου Μακεδονίας με 47’’54.
Ο 18χρονος Σπύρος Ντουραχάνης του ΑΟ Κέρκυρα 2015 στα 800μ. έκανε 1΄50΄΄11 ήρθε 2ος ενώ πρώτος ήταν ο 28χρονος Χρήστος Δημητρίου από την Κύπρο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ