Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχετήριο μήνυμα Σπύρου: Με σύνεση και αισιοδοξία προς το τέλος του Γολγοθά

Σπύρος Σπύρου
29 Απριλίου 2021 / 12:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Με όπλα την αλληλεγγύη και την ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο, θα επανακτήσουμε τις ζωές μας»

αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ιόνιος Συμμαχία» Σπύρο Σπύρου, μαζί με τις ευχές του για το Πάσχα:

Για δεύτερη χρονιά οι εορτές του Πάσχα μας βρίσκουν αντιμέτωπους με την πρωτόγνωρη για όλους μας υγειονομική κρίση. Βρισκόμαστε στο πλέον κρίσιμο σημείο της προσπάθειας να βγούμε από αυτήν και απαιτείται σύνεση, τήρηση των μέτρων αλλά και αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Έχοντας εμπιστοσύνη στην επιστήμη και κάνοντας το εμβόλιο, οπλιζόμαστε κατά της πανδημίας, επιλογή η οποία είναι μονόδρομος για να οδηγηθούμε στο τέλος αυτού του Γολγοθά που βιώνει η ανθρωπότητα.

Το αναστάσιμο μήνυμα φέτος φέρει μαζί του την ελπίδα και την πίστη ότι το καλό θα θριαμβεύσει απέναντι στο κακό. Ότι η αλληλεγγύη και η ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο θα δώσουν τη δυνατότητα να επανακτήσουμε τις ζωές μας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Έχοντας αυτά ως όπλα, εναπόκειται στις δικές μας προσπάθειες  προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Έχοντας δύναμη και αισιοδοξία με εμπιστοσύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο μπορεί το φετινό Πάσχα να σηματοδοτήσει το πέρασμα σε μια νέα, ελπιδοφόρα φάση.

Εύχομαι ολόψυχα το φετινό Πάσχα να είναι το τελευταίο που βιώνουμε υπό τις παρούσες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, με αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και πίστη μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρει μαζί της η Ανάσταση ας φωλιάσει στις ψυχές όλων μας.
Εκ μέρους της παράταξής μας, εύχομαι σε όλους και όλες, δύναμη, προκοπή και αισιοδοξία.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!