Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε επίσημο χορηγό ο ΑΟΚ Κέρκυρα

Γ΄ Εθνική
22 Απριλίου 2021 / 17:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυραμε διοικητικό ηγέτη πλέον τον Κωστή Σγουράκη και με πάνω από 20 μεταγραφικές κινήσεις,

με τη 2η συνεχόμενη νίκη της, αλλά κυρίως με τις εμφανίσεις της, δείχνει ότι θα μπορέσει να πετύχει το στόχο της παραμονής, ενώ προσπαθεί να θωρακιστεί και οικονομικά, αφού είναι γνωστά τα προβλήματα τα τελευταία χρόνια που την έριξαν στη Γ΄ Εθνική. Έτσι αφού έχει κάνει γνωστούς αρκετούς χορηγούς που βοηθούν την ομάδα, ενημέρωσε αυτή τη φορά για επίσημο χορηγό και πρόκειται, όπως αναφέρει, για τη νόμιμη, στην Ελλάδα, στοιχηματική εταιρεία Championsbet.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής… «Πατήστε το link πάνω στο banner και κάντε εγγραφή στην Στοιχηματική Εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και είναι αδειοδοτημένη με όλες τις Νομικές διαδικασίες. Είναι δίπλα στην ομάδα μας και στηρίζει την προσπάθεια μας με την εγγραφή μελών στην σελίδα της».
 
Ένα μήνα έξω ο Στέρεφ με πρόβλημα στο γόνατο
 
Απώλεια για την ομάδα ο Νίκι Στέρεφ, αφού ο έμπειρος αμυντικός κτύπησε στο ματς εντός έδρας (11/4/2021) με τον Αμβρακικό και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στο γόνατο με το ιατρικό τιμ να εκτιμά ότι θα μείνει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες έξω. Παρ΄ όλα αυτά ο προπονητής Κ. Χριστοφοράκης έχει λύσεις και μπορεί να καλύψει το κενό.

Τέλος ενημέρωσε για τη στελέχωση προπονητικού και ιατρικού τιμ, αναφέροντας ότι ο Κ. Χρισοφοράκης είναι προπονητής, με βοηθό τον Σ. Δέδε και τον Θ. Τριαντάφυλλο προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ γυμναστής είναι ο Χρ. Κασίμης. Γιατροί της ομάδας οι Αλ. Κοσκινάς, Στ. Μπιάγκης, Μοχάμεντ Αλαντάσι, φυσικοθεραπευτής ο Α. Ηλίας ενώ ενημέρωσε ότι στη θέση του γεν. αρχηγού είναι ο Β. Βαραγγούλης και φροντιστής ο Α. Φαναριώτης.